Salate asortate si curve

"Eu sunt Florin, dar astia care ma cunosc imi zic Profesoru' ca imi place sa filosofez si sa despic firul in patru." Un om ciudat, cu un glas moale si adanc. Taximetrist. A devenit de ceva timp incoace un fel de "sofer" personal de-al lui Mohammad Murad. Miliardarul libanez controversat care a facut afaceri dubioase, printre care se numara si contrabanda cu tigari, e patronul retelei de restaurante Spring Time, al fabricii de conserve Mandy, al firmei de constructii Triumf si al hotelurilor Perla Majestic.
Are vreo 36 de ani si e, zice Profesoru', "un barbat bine, galant." Plictisit de camerele de hotel si casele de la mare, arabului, care-i "bland ca un european", i s-a facut pofta de lucruri mai trupesti si mai pe fuga.
Dupa o cina la restaurant si mai multe cadouri oferite in urma curselor cu taxiul, Murad s-a gandit acum vreo cateva seri sa-l roage pe sofer sa-i gaseasca o fetita, cu care sa-si satisfaca poftele pe bancheta din spate a taxiului, ca deh, e om ocupat, grabit si cu urgente "sentimentale".
Zis si facut. Dar, Pofesoru', om de suflet, l-a plimbat prin Bucuresti in cautare de curve (pe bune daca nu asta-i cel mai potrivit cuvant) si i-a aratat ca aia-i murdara , cealalta-i urata, una e prea machiata si don'soara de pe un oarecare trotuar e deja prea obosita, s-a gandit, ca daca tot a primit parfumuri scumpe, ceasuri elvetiene si bijuterii din aur sa-i faca lipeala cu o moldoveanca frumusica si curata care, zice-se ca ar face... masaj. A vorbit taximetristul cu fata, cunostinta de-a lui mai veche, si i-a facut libanezului lipeala.
A mers omu', si-a rezolvat problema si a plecat, in sfarsit, satisfacut. De ce "in sfarsit"? Pentru ca angajatele lui nu prea i-au picat in plasa si cand a fost vreuna a povestit in stanga si in dreapta cum e sefu' in pat. Auzi domne'! Te angajeaza, iti da un salariu care nu-ti ajunge nici o jumatate de luna si refuzi 30 de minute de sex arab! Ce fete nerecunoscatoare lucreaza la Springtime! (ca acolo a patit-o nenea patronu')
Profesoru' s-a cam speriat de Murad, cu cadourile si invitatiile la restaurant. "Eu i-am spus ca nu imi plac barbatii si poate sa imi dea cate cadouri vrea el! Ma suna si noaptea", spune putin buimacit taximetristul.
Ba, mai mult, am fost martora unei conversatii. L-a sunat clientul fidel, acum seara, sa-l anunte ca e obosit si se culca. "Da, da... Fa-ti o baita si pune-te in pat!", a venit raspunsul soferului, care, zau daca nu ma intreb ce relatie are cu Murad.

Comments

Anonymous said…
mmmda asa e bv !!si mai nou le ia de pe centura si le pune directoare de complex la unle din hotelurile lor!!cum e o curva din navodari pe nume eliza david are 21 de ani 8 clase si e director de complex!!!mie sila

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii